IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Странни неща, които фенове правят за идолите си

22 юни 2019 08 00

От неприлични предложения до гръдни импланти

Reuters

Reuters

Много хора имат свои идоли от музикалната сцена или киноиндустрията. Те следят всяка тяхна изява, стараят се да се обличат като тях, купуват си сувенири с ликовете им, дори си правят татуировки, които им посвещават. Нормално е известните личности да имат свои последователи, иначе нямаше да ги познаваме, ако ги видим на улицата.

И както може би се досещате, няма нищо лошо в това да харесваш и подражаваш на някой модел, актриса или певица. Не е нормално обаче, ако толкова харесваш някоя звезда, че започнеш да я преследваш или й пратиш като подарък гръдни импланти.

Ето няколко известни личности, които са получавали странни предмети и предложения от свои фенове:

Доли Партън


Русокосата актриса открила бебе пред дома си. Една сутрин тя просто отворила входната врата, за да излезе на разходка и се спънала в кошница, в която имало пеленаче. Вътре пишело, че се казва Джолийн. Освен това звездата прочела, че ѝ го оставили, за да се грижи за него.

Доли Партън веднага се обадила на властите и екип от социалните прибрали бебето, след което намерили родителите му.

Джон Бойега


Звездата от „Междузвездни войни“ получил картичка с женски гърди, на която имало неговия лик. Към нея имало неприлично предложение от жена, на което той просто се изсмял.

Джаред Лето


Фен решил да го стресне, изпращайки му пакет с откъснатото си ухо. Случаят е от 2013 г. Към него имало бележка с текста: „Слушаш ли?“. По думите на лето, той така и не разбрал кой е подателят, но не се притеснил, дори искал да си носи „подаръка“ като талисман.

Ема Стоун


Почитател на актрисата пресъздал сцена от филма „La La Land“, за да я покани на бала си. 17-годишният Джейкъб от Аризона направил и персонализирана покана за Стоун, в която имало диск с неговото видео.

Ема харесала сцената на фена си, благодарила му, но му отговорила, че няма възможност да го придружи на бала, защото на същата дата щяла да пътува до Лондон.

Джонас Брадърс


Популярната бой банда, която се разпадна и събра наскоро, също има върли фенове. Тримата братя получават мъртва акула през 2009 г.

„Това е най-лудото нещо, което някога сме получавали“, споделя Ник Джонас и недоумява как някой може да се сдобие с мъртва акула. По думите му, те все още се чудят дали това не е било някаква заплаха за тях или просто шега.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари