IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт на Ордена на жартиерата – вдъхновена от лейди Даяна

19 юни 2019 11 50

Херцогинята на Кеймбридж бе в тоалет, който много напомня на този на свекърва й

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кралски и други знатни особи се събраха в стилни тоалети в Замъка Уиндзор на 17 юни. Поводът бе честването на Ордена на жартиерата, което се състои всяка година.

На тържественото събитие присъстваха херцогинята на Кеймбридж – Кейт, херцогинята на Корнуол – Камила, холандската кралица Максима Серути и испанската кралица Летисия Ортис.

Не остана незабелязан изборът на тоалет на Кейт Мидълтън, който бе изцяло в стила на покойната лейди Даяна, пише Page Six.

Съпругата на принц Уилям бе избрала за събитието костюм в черно-бяло. Негов автор е дизайнер от лондонската къща Catherine Walker – една от любимите марки на принцеса Даяна.

Облеклото на херцогинята на Кеймбридж има невероятно сходство с тоалет на майката на принц Уилям, в който тя се появява на 50-ата годишнина от Дните на победата над Япония през 1995 г., отбелязва изданието.

Също така херцогинята на Кеймбридж допълни образа на принцеса Даяна с перлени обици и шапка Lock & Co.

Към черно-бялата гама се придържаше и кралица Летисия, докато Камила и Максима заложиха на розовия цвят.

Снимка: Reuters

Не за първи път Кейт избира тоалети, напомнящи на тези на нейната свекърва. Това се случи дори при раждането на първородното ѝ дете – принц Джордж, като излезе с червен тоалет, подобно на принцеса Даяна.


Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари