IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел подари кола на Алекс с надпис: „Обичам Александра!“

19 юни 2019 14 40

Двамата имат син Габриел

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След като Александра роди малкия Габриел на репортера Даниел Петканов, той реши да ѝ се отблагодари като ѝ направи скъп подарък.

За невероятната изненада се похвали самата Алекс в социалните мрежи. На страницата си във Facebook тя сподели, че любимият ѝ съпруг ѝ е подарил червен автомобил, който бил дори с надпис: „Обичам Александра!“.

„Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си!

От месец и половина усещах, че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза, че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Изобщо всичките приготовления и начинът, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил – забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!“

Александра и Даниел имаха бурна връзка и раздяла след изневяра. Събраха се пред очите на всички в предаването „VIP Brother“. Двамата сключиха брак преди около две години, а преди година се роди и първото им дете.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари