IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари си падал по Дженифър Анистън

20 юни 2019 11 40

Трепетите му разкрива британски блогър

Reuters

Reuters

Принц Хари си падал по Дженифър Анистън преди да се обвърже с Меган Маркъл. Това твърди британският журналист, блогър и биограф Иън Халперин. В новата си книга, посветена на актрисата, той разкрива пикантни подробности от нейния живот.

Авторът посочва, че по-малкият син на покойната лейди Даяна харесвал Анистън от години. Той неведнъж споделял с приятели, че тя е много красива и определено има качества на принцеса.

Според Халперин, Хари бил само на 24, когато започнал да се увлича от актрисата, станала известна с участието си в „Приятели“. През 2009 г. той дори успял да намери телефонния ѝ номер, след което ѝ звъннал без никакви притеснения, защото тя вече била разделена с Брад Пит.

„Той казал на близка приятелка, че Джен е любимата му актриса и има номера ѝ. Изпращал ѝ е съобщения и емотикони. Един източник ми каза, че Джен е била наясно с чувствата на Хари, но не искала да се вижда с него, заради разликата във възрастта“, разказва блогърът.

Иън Халперин подготвя и биографичен филм за холивудската звезда, която наскоро стана на 50. Не е ясно дали в него ще влезе и историята с херцога на Съсекс, който вече е женен и има едно дете.

Хари с трогателен кадър с малкия Арчи в Деня на бащата

Говорителят на Дженифър Анистън отрече твърденията за принц Хари и актрисата. Журналистът обаче е категоричен, че всичко, което е написал в книгата, не е измислено.

Снимки: Reuters

Меган едва роди, но вече почнаха залозите кога ще се появи второто

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари