IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър и кенчето кола: Реклама или просто снимка?

20 юни 2019 09 40

Снимката предизвика коментари в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една снимка наистина може да каже много. В понеделник се появи фотос със супермодела Кендъл Дженър, на който се вижда как тя излиза от магазин с кенче кола в ръка. Нарочно или не, кенчето беше обърнато към камерата, така че да се забележи марката, а Кендъл беше в абсолютен тон с цвета на напитката.

Тя носеше оранжева рокля, а в ръката си държеше червено-оранжевата Кока-Кола. Случайност или не, но напитката, която Дженър избра да си купи точно в този ден, е най-новият вкус на Кока-Кола – кола с вкус на ванилия и портокал. 

И докато някои хора просто се наслаждаваха на снимката, други сметнаха това за много добър рекламен трик. Моделът преди е участвала в реклами на Пепси, които са конкуренти на Кока-Кола. Точно това събуди подозрението на някои наблюдателни фенове. 

 

 

Съмненията се засилиха след като самата Кендъл публикува в профила си в Инстаграм снимка от камерата в магазина, на която се вижда как тя чака да плати на касата за своята напитка. И макар името на продукта да не се вижда много добре, хората много лесно може да го познаят. 

Все пак моделката не е споменала компанията, но пък от Кока-Кола не подминаха поста. В коментар под снимката, те пишат „Когато намериш напитка, която си отива с тоалета ти“. Снимката има над 4 млн. харесвания от феновете на Дженър.

 

 

Не всички обаче са доволни от тази снимка. Доста от хората сметнаха това за евтин трик, с който да се промотира брандът. Инстаграм акаунт, който се занимава с коментар на модните тенденции, изрази опасения, че постът умишлено няма #Ad, с който се обозначава платеното съдържание, защото по този начин Кока-Кола пести пари.

Потребители на Туитър също сметнаха това за доста добра реклама. Някои дори припомниха, че това не е първият път, в който член от семейството Кардашян-Дженър се асоциира с Кока-Кола. В епизод на шоуто „Животът на Кардашян“ се вижда, че хладилникът на Кендъл е пълен с кенчета от известната напитка.

 

 

От Кока-Кола заявиха за Insider, че това не е реклама. „Видяхме снимките, когато се появиха в медиите. Радваме се, че тя е фен на напитката. Няма по-хубаво нещо от това да пиеш една студена кола в летните дни и сме доволни, че и Кендъл го разбира“, заявиха от компанията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари