IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли става част от списание „Time“

21 юни 2019 14 40

Тя влиза в ролята на редактор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Биографията на Анджелина Джоли със сигурност не е малка. Тя е родена на 4 юни 1975 г. и досега в кариерата си е постигнала всеки един връх. Носителка е на награда „Оскар“ за поддържаща роля, има и две награди „Златен глобус“.

Сега към тези отличия се добавя и редактор във вестник „Time“. Тя ще допринася за писане на статии, свързани с хуманитарните кризи и бежанската вълна. Тя бързо-бързо влезе в роля и вече написа материал, свързан с бежанците.

Новата професия на Джоли едва ли ще ѝ създаде проблеми, тъй като тя отдавна се занимава с кризите в Близкия изток и защита на човешките права. Тя има 18 годишен опит в ООН и е посетила немалко страни, в които бедността и войната са често срещани.

Снимка: Reuters

В статията, която е публикувана на 20 юни, актрисата подчертава, че бежанците имат нужда от помощ и то не само в изпращане на провизии. „Според международното право, не е опция да се помага на бежанците, а е задължение“, започва Джоли.

„Нуждаем се от лидерство и ефективна дипломация. Трябва да се съсредоточим върху дългосрочния мир, основан на справедливост и права, с които да помогнем на хората да се завърнат по домовете си“, продължава тя.

Снимка: Reuters

Тази година Джоли се завръща и на големия екран. През октомври, тя ще се появи отново като Злодеида във филма „Maleficent 2: Mistress of Evil“, в който участват още Ел Фанинг и Мишел Пфайфър. Говори се, че може и да се включи в новия филм на Марвел „The Eternals“, но все още нищо не е потвърдено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари