IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Мидълтън призна, че не общувал със семейството

26 юни 2019 15 00

Братът на Кейт споделя за трудностите в живота

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За Джеймс Мидълтън се заговори през 2003 г., когато неговата сестра започна да се среща с принц Уилям. Тогава цялото семейство Мидълтън се оказа в центъра на общественото внимание и по думите на Джеймс, той не бил готов за това.

В интервю той разказва за вниманието върху него и как му се е отразило: "Беше неочаквано да се говори за мен, за моите успехи и неуспехи.  А всичко, което правя, произхожда независимо от семейството ми", споделя Джеймс пред People. 

Братът на херцогинята на Кембридж  сподели още, че се старае да води независим живот от кралското семейство: "Аз водя различен от техния живот. Ако има интерес към мен – това е отлично. Но ако интересът възниква, заради тях (кралското семейство), това вече е нещо съвсем друго".

В едно от интервютата той говори за натиска, който обществото има върху него: "Изведнъж започнаха да говорят за мен, за моите успехи и неуспехи."

По негови думи, той е преминал през сложен период и не е можел да общува дори с близките си хора, включващи семейството и приятелите. "Всички те се тревожиха за мен и ми писаха, но аз не им отговарях и потънах дълбоко в отчаяние."

Припомняме, че през януари Джеймс Мидълтън реши да говори открито за болестта си, защото уважава дейността на принц Уилям и сестра му Кейт.

Херцозите на Кембридж активно подкрепят инициативите за психично здраве, призовавайки хората с психични заболявания да говорят открито за своите проблеми и да работят върху тяхза да получат квалифицирана помощ и да бъдат интегрирани в обществото.

Така Джеймс нарече депресията си "рак на мисълта", а също признава, че му е поставена диагноза "Синдром на дефицит на внимание".

Джеймс Мидълтън показа гаджето си

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари