IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело отново е свободна

27 юни 2019 05 30

Певицата се раздели с Матю Хъси

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Камила Кабело вече не е във връзка. Певицата беше заедно с консултанта по лични взимоотношения Матю Хъси повече от година, но двамата вече са разделени.

Кабело и Хъси се запознават през февруари 2018-а, когато и двамата участват в сутрешното шоу "Today". Година по-късно те направиха своя дебют като двойка на червения килим за партито на Vanity Fair по случай наградите "Оскар". 

Раздялата се случва няколко дни след като певицата пусна новата си песен "Senorita", в която си партнира с Шон Мендес. Преди това двамата имаха още един съвместен проект, след който тръгнаха слухове за връзка между тях, които бяха категорично отречени.

Матю Хъси. Снимка: Getty

В новата си песен Шон и Кабила играят мистериозен моторист и сервитьорка, които не могат да се наситят един на друг. Двамата се срещат в клуб и веднага се харесват, след което се прибират заедно в мотел и споделят вечеерта и сутринта. 

Снимка: Reuters

Играта им е повече от добра и това отново накара феновете на двамата да замечтаят за нещо повече от приятелство. След раздялата на Кабила с Хъси и фактът, че Шон все още е свободен, със сигурност слуховете отново ще тръгнат, но двамата и до ден днешен твърдят, че са просто много добри приятели. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари