IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън се раздели с Адил Рами

27 юни 2019 11 30

Актрисата е съсипана от последната си връзка

Splash news

Splash news

"Трудно е да се приеме. Последните две години от живота ми бяха една голяма лъжа". Това написа Памела Андерсън в социалните мрежи по повод своята връзка. Актрисата сподели, че се е разделила с приятеля си Адил Рами. 

Звездата от "Спасители на плажа" изтъква, че е съкрушена и емоционално изтощена от футболиста. Тя дори го сравнява с чудовище. 

51-годишната блондинка посочва, че не била щастлива с младока, който я разочаровал страшно много, защото често я наранявал и й изневерявал. 

"Как е възможно да съм помагала на толкова много хора, а не бях достатъчно мъдра или способна да помогна на себе си?", попита тя своите последователи. 

Много от феновете на Памела я посъветваха да си даде малко почивка и не бърза да търси нова любов. Някои й припомниха, че тя е на 51 и до себе си трябва да има сериозен мъж, на който може да се опре. 

51-годишната актриса лично оповести раздялата си с Рами в социалните мрежи. Двойката и преди е тръгвала по различни пътища, но този път изглежда нещата са окончателни.

До момента Памела Андерсън има цели четири неуспешни брака, дори преди няколко месеца медиите писаха, че може да подпише с Адил Рами. Двамата се разделяха и събираха няколко пъти, но явно звездата вече е решила да сложи край на отношенията им. 

Памела Андерсън: Мъжете, гледащи порно, не стават за любовници!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари