IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които не се уплашиха да бъдат отново майки

30 юни 2019 08 00

Ето някои, които чакат появата на ново бебе

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В началото на май една от най-стилните и красиви бременни жени стана майка – Меган Маркъл.

За нея това бе първо дете, а сега ще ви покажем няколко красиви дами, които също са доста известни и успешни в професията си, но ще отложат за известно време професионалните си ангажименти, за да се порадват на своето бебе.

Другото любопитно около тях е, че всъщност те не чакат бебе за първи път и повечето от тях имат доста богат опит в родителството.

Блейк Лавли

Списъкът откриваме с една от най-красивите актриси в Холивуд – Блейк Лавли. Съпругата на Райън Рейнолдс има опит като майка, тъй като от брака си с Райън вече има две деца -  Инес и Джеймс. За това, че двамата чакат трети наследник, стана ясно на премиерата на филма „Покемон. Детектив Пикачу“. Блейк и Райън са съпрузи от 2012 г.

 

 

 

Кийра Найтли

Буквално по същото време на събитие на Chanel в Париж стана ясно, че Кийра Найтли също очаква бебе. Звездата от „Карибски пирати“ ще стане майка за втори път. Актрисата и съпругът й Джеймс Райтън вече имат дъщеричка - Еди, която се роди през 2015 г. Актрисата и музикантът сключиха брак през май 2013 г.

 

 

 

Миранда Кер

Австралийският супермодел Миранда Кер също очаква появата на своето трето бебе. То ще е второ от брака й с милиардера и създател на  SnapChat Евън Шпигел, а първото е от брака й с друга звезда от „Карибски пирати“ - Орландо Блум. С Евън Миранда сключи брак през 2017 г., а с Орландо тя бе семейство от 2010 до 2013 г.

 

 

Бар Рафаели

Още една майка с опит се похвали в социалните мрежи, че чака дете. Става въпрос за модела с израелски корени Бар Рафаели. Красавицата чака бебе от съпруга й Ади Езра. На страницата си в Instagram звездата потвърди: „Опа, пак го направих“. Моделът и Езра вече възпитават две дъщери – 2-годишната Лив и Ел, която се роди преди около година и половина. Бракът на Рафаели с Езра е втори за нея. Тя се разведе с първия си съпруг Арик Уенстейн през 2005 г. Двамата бяха съпрузи две години. След него, красавицата бе гадже на холивудската звезда Леонардо ди Каприо. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари