IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Старките" на среща с по-младите си версии

28 юни 2019 14 40

Кит Харингтън, Мейзи Уилямс, Софи Търнър и Айзък Райт реагират на първите си моменти в сериала

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

"Игра на тронове" приключи преди месец с един от най-обсъжаните последни епизоди в историята на телевизията. Феновете бяха разделени на лагери и спореха ожесточено дали това беше правилният начин да се сложи край на фантастичната сага.

Все пак актьорите бяха доволни от свършената работа и всеки започна да мисли за собствени проекти. Сега обаче Старките се събират, за да погледнат назад в историята. Кит Харингтън, Мейзи Уилямс, Софи Търнър и Айзък Райт гостуваха в шоуто на Конан О'Брайън, където реагираха на първите си моменти на снимачната площадка на "Игра на тронове".

Видеото е част от специалната колекция на сериала, която ще излезе само на дискове и ще включва още моменти зад кулисите и други части от екипа, които реагират и коментират какво е било да участваш в такъв проект. 

Снимка: Reuters

Мейзи Уилямс влиза в сериала, когато е едва на 12, Кит Харингтън е осем години по-голям. И двамата гледат клипа с недоумение и не могат да се познаят. Уилямс игра Аря Старк, а Харингтън беше Джон Сноу в продължение на всичките осем сезона. 

Колекцията ще бъде пусната в продажба на 3 декември и ще съдържа всичките сезони, много допълнително съдържание, докуменатлният филм за процеса на снимане на проекта, неизлъчвани сцени и 30-минутно видео, в което създателите Дейвид Биновф и Д.Б.Уайс споделят историята на цялото шоу.

Източник: Youtube

Във видеото по-долу може да видите реакциите на актьорите. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари