IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подробности около сватбата на Орландо Блум и Кейти Пери

30 юни 2019 05 00

Двамата ще сключат брак до края на годината

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В деня на влюбените Свети Валентин Орландо Блум предложи брак на възлюбената си Кейти Пери. Това бе едно от най-запомнящите се предложения за брак сред знаменитостите. Двамата публикуваха романтичния момент в социалните мрежи с общо селфи, демонстрирайки пръстена на преден план.

Преди дни, източник, близък до двойката съобщи, че подготовката за сватбата върви по план, пише OK Magazine.

"Те следват плана, за да завършат всичко за сватбеното тържество в детайли. Кейти като че ли отговаря за организацията, но Орландо също участва в планирането" - обяснил източникът и допълнил, че по негово мнение двамата  не обръщат особено голямо внимание на това събитие и не се вторачват в него, а по-скоро го възприемат като весел празник за семейството и приятелите им.

Източникът добавил, че Блум и Пери смятат да се оженят до края на тази година.

Преди да се събере с Кейти Пери, Орландо Блум бе женен за манекенката Миранда Кер, от която има дете, а тя на свой ред е бременна с третия си наследник, вече от новата си връзка с милиардера и създател на  SnapChat Евън Шпигел.

На свой ред Пери пък бе омъжена от 2010 до 2012 г. за Ръсел Бранд.

Кейти Пери и Орландо Блум са заедно от около три години. Двамата прекратиха за кратко романтичните си отношения, но след това отново се събраха.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари