IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори дубъл: Софи и Джо Джонас с нова сватба в Париж

1 юли 2019 06 00

Този път звездите събраха близки и приятели

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британската актриса Софи Търнър и американският певец Джо Джонас се врекоха отново пред очите на семейство и приятели.

Сватбената церемония, която бе втора за тях, се състоя на 29 юни в Париж, в старинния замък Шато дьо Туро в Сариан, а на нея дойдоха Приянка Чопра, Ашли Греъм и разбира се приятелката на булката и колежка от сериала "Игра на тронове" Мейзи Уилямс. 

За церемонията Софи избра рокля на "Луи Вюитон" с широка пола, дълъг шлейф и воал. Джо Джонас заложи на черен смокинг и черна риза. Братята му Кевин, Ник и Франки, които му бяха свидетели, бяха също с черни смокинги, но с бели ризи.

 

 

 

Неочаквано за всички Софи Търнър и Джо Джонас се ожениха съвсем скромно и тайно в Лас Вегас  през  май след церемонията на музикалните награди Billboard Music Awards.

Източник разказа пред People, че двойката искала да направи традиционна сватбена церемония в Европа, но била "длъжна да се ожени в САЩ, за да направи всичко законно".

 

 

Слухове за техния роман се появи през ноември 2016 г., когато Софи и Джо бяха забелязани да се целуват по време на концерт на Kings of Leon.

След месеци източник, близък до тях потвърди информацията, че са заедно, а през януари 2017 г. актрисата публикува в социалните мрежи и снимка с възлюбения си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари