IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аланис Морисет: Не се отказах за 3-то дете

1 юли 2019 12 00

Певицата се появи на корицата на сп. "Self"

"Self"

"Self"

„Винаги съм искала да имам три деца. Но се изправих пред няколко здравословни предизвикателства, преживях няколко аборта и не вярвах, че това ще се случи. Толкова исках и се молех да съм бременна...". Tова заяви Аланис Морисет пред списание "Self".

45-годишната певица, която очаква третото си дете, се снима за корицата на изданието. 

Изпълнителката споделя, че тя и съпругът й извървели доста дълъг път преди да видят двете чертички на теста за бременност. Тя качи една от снимките в своя профил в Instagram и уточни, че от 2014 правят инвитро опити, като никога не е спирала да вярва, че ще забременее отново.

"Покрай неуспехите и опитите научих толкова много неща за тялото ми, за биохимичните процеси, за имунитета и генетиката... Беше един доста мъчителен процес. Разбрах какво е истинска загуба, но усетих и щастието да задържиш бебето, да го износиш, да го родиш“, коментира тя. 

 

 

Аланис споделя още, че със съпруга й Марио Трийдуей имат много силна връзка: "Добре че не се отказах да търся принца, защото в един момент се бях отчаяла от мъжете. Смятах, че никога няма да намеря подходящия. Но не се предадох и открих любовта.  Затова и съветът ми към всички жени е: не се отказвайте от принца, търсете го, не се предавайте. Той съществува“. 

Аланис Морисет е в очакване на трето дете 

Изпълнителката вече има две деца - Евър на 8 и Оникс на три. Сега тя е в напреднала бременност, но не желае да разкрива какъв е полът на бебето. По думите й, до момента тя се чувства отлично и няма притеснения за раждането. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари