IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забъркаха Джеймс Франко в драмата между Джони Деп и Амбър Хърд

3 юли 2019 08 00

Делата между бившите съпрузи продължават

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Адвокатите на Джони Деп мислят да призоват актьора Джеймс Франко в делото срещу Амбър Хърд. Според източници, актьорът е помолен да говори за запис, в който се вижда как Франко и бившата съпруга на Деп се качват в асансьор. Смята се, че видеото е направено веднага след като двамата съпрузи са се скарали. Според Хърд точно тогава Деп ѝ е нанесъл жесток побой, от който тя получава множество синини и наранявания.

Джони Деп и Амбър Хърд се запознават на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ през 2011-а година. През 2015-а се женят на частна церемония в дома им в Лос Анджелис. На следващата година Хърд подава молба за развод и изисква ограничителна заповед срещу съпруга си.

Тя твърди, че Деп я тормози психически и физически. В отговор на това, адвокатите на актьора твърдят, че бившата съпруга иска само финансови облаги и лъже за абсолютно всичко.

Снимка: Reuters

През 2017-а се постига споразумение между двете страни и всичко приключва. Но само за малко. В началото на тази година, Джони Деп подаде иск срещу Хърд за 50 млн. долара заради статия, която актрисата написала във вестник The Washington Post през декември 2018-а. В нея тя твърди, че Деп наистина я е тормозил през цялата им връзка.

Сега в битката влиза и Джеймс Франко, който може да се окаже ключов свидетел по делото. Екипът на Деп се надява той да потвърди, че в нощта, когато се твърди, че е станал побоят, всъщност Амбър е била напълно жива и здрава.

Снимка: Reuters

Разчита се на запис от асансьор, в който се вижда как Франко се качва докато актрисата е вътре. Адвокатите на Деп твърдят, че бившата му съпруга е нарисувала всички синини, за да се покаже така в полицията и да обвини актьора в посегателство.

Адвокатите на Хърд твърдят, че видеото няма тежест в съда, тъй като не доказва нищо освен това, че Франко и Амбър живеят в една сграда. „Джони Деп и неговият екип се опитват да скалъпят история, която да се базира на едно видео. Жалко е“, отговори правният екип на актрисата.

Амбър Хърд напуска съда. Снимка: Reuters

Възможно е освен Джеймс Франко, в съда да влезе и бившето гадже на Амбър – Илон Мъск, с когото тя имаше кратка връзка веднага след развода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари