„Първото море на бебето“. Това написа Преслава във Facebook и публикува снимка от плажа. На нея певицата храни малката си дъщеричка.

Изпълнителката е с черен бански и любимата си плажна шапка в същия цвят.

„Невероятни сте! Весела, незабравима да ви е почивката! Сладуранки!“, заръча ѝ последователка в социалните мрежи. Друга пък отбеляза: „Много сте сладки, дами!!! Ама бебка си забравила капелата!“.

Преслава често бе на море по време на своята бременност, а сега вече може да се радва на бриза заедно с Паола.

Хакери тормозят Преслава


Междувременно критиките към нея по повод новия ѝ нос не спират. Каквото и да публикува тя – видеа, снимки и анонси за предстоящи нейни участия, отдолу получава множество коментари.

„Жалко, а беше толкова хубава, чаровна, усмихната, естествена...“, „Бях ти фенка, един ден просто не се чувствах ок и от бензиностанция си купих два твои диска, вече не искам да знам творчеството ти! Сама се размаза! Не ми е ок, че и ти изневери на достойнството си заради състезание по суета!!!“, гласят част от негативните коментари.

Софи Маринова издаде: Преслава се омъжила тайно

„Новото“ лице на Преслава определено раздели феновете ѝ на две. Разбира се, по-верните от тях не пропуснаха да я подкрепят и уточниха, че всеки има право на избор.