IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на любовта: Моника Белучи отново без гадже

4 юли 2019 09 50

Звездата се раздели с младока

Reuters

Reuters

Тя е на 54, но кой може да ѝ даде тези години? Тя излизаше с 37-годишен младок, но връзката им вече е в историята. Тя е Моника Белучи и отново е свободна – за радост на хиляди мъже по света. 

Четири месеца след като официално обяви връзката си с Никола Лефевр, актрисата съобщи, че двамата се разделят. В интервю за италианското списание „F“, тя уточнява, че двамата си остават приятели, но не пожела да поясни каква е причината за краха в отношенията им. 

„Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно на изложби или в ресторанта: като приятели“, коментира още секссимволът. 

За последно двойката бе забелязана на бала с маски на „Dior“ през май. Преди това те посетиха събития на „Cartier“ и „Chanel“.  

Не е ясно дали младият художник си е намерил нова любов или пък Белучи вече е влюбена в друг. 

Моника Белучи блесна на бал с маски

„Много добре се разбирахме и този човек ме научи на толкова много. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност“, казва Моника. По думите ѝ, двамата ще продължат да ходят заедно по събития, на които ги канят, но вече като приятели. 

Моника Белучи показа новата си любов

Междувременно бившият съпруг на Белучи – Венсан Касел, се радва на своята дъщеричка, с която наскоро го дари новата му изгора – Тина Кунаки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари