IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм с ограничителна заповед срещу фенка

5 юли 2019 05 30

Жената е останала в дома му за 10 дни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Чанинг Тейтъм е изискал ограничителна заповед срещу жена, която е влязла в дома му и е останала там 10 дни. Според съдебните документи, актьорът иска защита за себе си, бившата си жена – Джена Дюън и дъщеря им Евърли, както и за техния личен асистент. 

В документите пише, че жена на име Шантал е влязла в дома на актьора, когато него го е нямало и е останала там за 10 дни преди да бъде арестувана. Жената е открита от личния асистент на бившата съпруга на Тейтъм.

Домът е бил празен, защото в момента се извършват ремонтни дейности по него. Пред полицията, нарушителката твърдяла, че стои в къщата, защото се занимава с почистването, но актьорът признава, че не я познава.

Снимка: Reuters

Това не е първият път, когато Шантал се опитва да се докосне до звездата. През 2018-а тя отново се е появила пред дома му, за да го види, но не успяла. Върнала се след няколко дни и му оставила писмо.

„Това, че непозната жена, която миналата година се появи пред дома ми непоканена, сега е влязла в него и излъга властите, притеснява както мен, така и моето семейство“, пише Тейтъм в документите до съда.

Снимка: Reuters

В момента той е при приятелката си Джеси Джей, с която са от няколко месеца. Двамата са във Великобритания и прекарват доста време заедно в дома на певицата. В момента тя се подготвя за турне, а по всичко личи, че Тейтъм ще я придружи. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари