IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралско присъствие на Уимбълдън

5 юли 2019 09 50

Меган и Кейт на трибуните

Снимка: Getty

Снимка: Getty

Тенис турнирът Уимбълдън продължава с пълна сила, а интересът към него никога не спира. В момента в Лондон са събрани най-добрите играчи от цял свят, а публиката се радва на невероятни изпълнения, дълги мачове и прекрасна атмосфера.

Уимбълдън е един от най-строгите турнири в целия Голям шлем. Играчите там трябва задължително да носят бяло, да нямат други отличителни белези по екипировката си. Дори Роджър Федерер беше глобен една година, защото по горнището му имаше оранжев кант, който не се вписва в законите на организаторите.

Публиката също трябва да се държи подобаващо и да е с подходящото облекло. Луис Хамилтън не беше допуснат до трибуните, защото беше с къси панталони. Често зрители на турнира са известни личности от света на киното, музиката и театъра. Освен това, сред гостите можете да видите и представители на кралското семейство.

Кейт и Уилям на мъжкия финал през 2018-а година. Снимка: Getty

Наскоро Кейт Мидълтън направи изненадващо посещение във втория ден от турнира. Херцогинята на Кеймбридж се появи с прекрасна бяла рокля, която допълваше с нежен черен колан и малка чанта. Тя присъстваше на мача на британската тенисистка Хариет Дарт.

Снимка: Getty

Ден по-късно, Меган Маркъл също се появи на трибуните. Тя подкрепяше приятелката си Серина Уилямс, която премина напред с мъка, тъй като имаше възможност дори да загуби мача си. Явно присъствието на херцогинята на Съсекс й е донесло късмет.

Снимка: Getty

И двете жени обаче бяха без съпрузите си – принц Хари и принц Уилям, а това, че посещават в два различни дни турнира, още повече засилва спекулациите, че има разрив между двете семейства. Наскоро Хари и Меган се отделиха от общата кралска фондация, в която участваха заедно с Уилям и Кейт.

Снимка: Getty

Тази събота се очаква да бъде кръщенето на сина на херцога и херцогинята на Съсекс – Арчи. Все още не е ясно кои ще бъдат неговите кръстници, но с интерес се очаква всеки един гост на събитието.

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари