IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които чакаме да сключат брак през 2019 г.

13 юли 2019 13 15

За някои от тях това няма да е първа сватба

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тази година много от звездните двойки решиха да се врекат във вечна вярност пред близки и приятели. За голяма част от тях това не е първа сватба, но въпреки това те не се страхуват да минат отново под венчило, пише OK  Magazine.

Скарлет Йохансон и Колин Джост

Точната дата на сватбата все още не е известна, но годежът се състоя още през май тази година. Двамата се запознаха на снимките на Saturday Night Live, където Колин бе сред сценаристите на шоуто и започнаха да се срещат от юни 2017 г. За актрисата това ще бъде трети брак, след тези с актьора Райън Рейнолдс и журналиста Ромен Дориак. От втория си съпруг, с когото се раздели през септември 2017 г. Скарлет има и дъщеричка на име Роуз. За Колин това ще бъде първа сватба. 

Кейти Пери и Орландо Блум

Двойката започна да се среща през януари 2016 г. Затова време Пери и Блум се разделяха и събираха, но в началото на 2018 г. се събраха окончателно. Най-накрая на Свети Валентин тази година Блум направи предложение на своята възлюбена и двамата веднага съобщиха новината в Instagram, публикувайки и снимка с балони с червено сърце и голям розов годежен пръстен на безименния пръст.

Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Официално двойката се ожени на 14 септември миналата година, но сватбена церемония до този момент не се е състояла. Първоначално двамата планираха да направят пищна церемония през януари, слод което датата се премести за 28 февруари. Наложи се отново да отложат сватбата заради нестабилното психическо състояние на Джъстин. И ето, че неотдавна стана ясно, че сватбата им ще се състои през септември тази година. Дали ще се случи или отново ще отложат празненството – предстои да разберем.

 

 

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Двамата започнаха да се срещат през 2017 г., а през март тази година Родригес направи предложение на Лопес. Кога обаче ще се състои сватбената церемония – още не е известно, тъй като Дженифър има твърде запълнен график – до края на годината тя е заета със снимките за филма Hustlers.За латино дивата това не е първи брак. Преди това тя е била съпруга на Марк Антъни, Крис Джъд и Оджани Ноа. За Алекс това ще е втори брак след този със Синтия Скъртис, от която има две дъщери.

 

 

Дженифър Лорънс и Кук Марони

 За годежа на носителката на „Оскар“ и директора на галерия за съвременно изкуство стана ясно още през февруари тази година. Дата за сватбата още не е ясна, но годежът бе отпразнуван в елитен ресторант в Ню Йорк.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари