IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Сърчаджиева с емоционален пост за Ласкин

8 юли 2019 11 40

Изминаха 6 месеца от смъртта му

Facebook

Facebook

„Шест месеца Иване!!!! Истината е, че не мога да повярвам !!! Сякаш е просто кошмар !!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си !!! Защото е тъпо и безсмислено !!!“. Това написа Александра Сърчаджиева във Facebook. С емоционалния си пост актрисата припомни, че са изминали 6 месеца от смъртта на Иван Ласкин.

До момента тв водещата бе пасивна в социалните мрежи и даде само едно интервю по повод загубата на любимия ѝ мъж.

Сърчаджиева поясни, че след 6 месеца е решила да не мълчи и благодари на всички онези, които са ѝ помогнали да си стъпи на краката след кончината на Ласкин.

Алекс за Иван Ласкин: Всичко, което погледна в нас, е той!

„С теб неведнъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари! Колко хубаво звучи думата благодаря ! Аз шест месеца мълча! Днес искам да Благодаря ! Благодаря на всички вас, които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте ! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта, с която ме обгръщате ! Благодаря ви, че ми помагате със София ! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом! Благодаря ви, че ви имам! Обичам ви безкрайно много! Бих ви изброила, но ме е страх да не пропусна някого! Ама вие си се знаете де. Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си! А другото, мили мой Иван, е само между нас“, завършва Алекс.

Алекс и ловна дружинка почетоха Иван Ласкин

Иван Ласкин си отиде от този свят на 6 януари, точно преди Ивановден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари