IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа показа снимки без грим, но с Photoshop

8 юли 2019 14 30

Певицата отново предизвика феновете

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

„Без грим... без изкуствена коса... Просто аз и слънцето в лицето ми“. Това написа Андреа към снимка, която сподели във Facebook. В желанието си да покаже как изглежда без тежък грим, певицата отново предизвика негативни коментари от фенове.

Андреа е неузнаваема на кадъра. Ако някой го види без да знае, че на него е тя, няма да я познае.

Въпреки твърдението, че е без грим, някои потребители на социалната мрежа все пак разконспирираха Андреа, че тя е използвала Photoshop за пореден път.

Любимата на Кубрат Пулев е употребила специален филтър, за да прикрие несъвършенствата по кожата на лицето. Освен това по скулите ѝ все едно има лек розов руж.

Чар или бедствие: Андреа без задръжки!

„Вярвам, че и без фотошопа си красива. Добре си го написала иначе :) Надявам се някой ден да се харесаш и обикнеш достатъчно, за да спреш да го използваш. Всички сме прекрасни така, както Бог ни е създал“, написа жена под снимката на попфолк изпълнителката. Други също бяха откровени и й изпратиха шеговити мемета, едно от които е Пинокио, чийто нос расте веднага щом излъже.

Източник: Андреа/ Facebook

Андреа неведнъж публикува снимки, които са били коригирани със специална програма.

Гаф: Пак спипаха Андреа след флирт с Photoshop-а

Преди няколко месеца Николета Лозанова се похвали с кадър от плажа, на който е без грим. Тогава много хора се чудеха кой е на снимката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари