IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабело и Шон Мендес: Любов или добра реклама?

9 юли 2019 07 40

Има ли нещо романтично между двамата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Камила Кабело и Шон Мендес продължават да подхранват слуховете, че са нещо повече от приятели. Двамата скоро бяха забелязани да обядват заедно и да показват близост един към друг. Ден по-рано певицата посети концерта на своя колега и запечата няколко момента от изпълненията му. 

В Инстаграм тя публикува няколко клипчета, на които се възхищава от гласа на Мендес и го описа като „невероятен“. Според източници, двамата не могат да се отделят един от друг и се опитват да прекарват колкото се може повече време заедно. 

Интересното е обаче, че нито един от тях не е потвърдил връзката, ако въобще има такава. Дори Мендес категорично отрече, след като беше попитан от фен дали с Камила са повече от приятели. Още преди въпросът да бъде завършен, певецът започна да клати негативно глава.

И двамата обаче в момента са свободни, тъй като Кабело наскоро се раздели с приятеля си Матю Хъси, а Шон не е свързван романтично с никого от миналата MET гала, когато се появи заедно с Хейли Бийбър, тогава още Болдуин. 

 

 

Всичките тези категорични отричания карат феновете да се замислят дали това не е поредният пиар трик, с който да се промотират песните на двамата. Те наскоро издадоха нов дует „Seniorita“, който показва доста горещи сцени между тях.

Още тогава започнаха да се въртят слухове за връзка, но и тогава всичко беше отричано. Не за първи път се въртят подобни мисли в главите на почитателите им. През 2014 г. двамата тръгват на турне с Остин Малоун и веднага се заражда приятелството им.

Снимка: Reuters

Година по-късно се появи първата съвместна песен на Камила и Шон – I know what you did last summer. Тогава отново се появиха слухове за връзка между двамата и отново имаше подобни „хващания“ от папараците, където двамата показват близост.

Започнаха да валят интервюта, в които и двамата категорично отхвърляха възможността те да са нещо повече от приятели. „Не се срещаме. Не питайте повече“, заяви Шон пред „People“ през 2016 г. 

Общите излизания и присъствия на събития обаче не спираха и това подклаждаше още повече слуховете. Все пак романтичните им животи се разделиха и двамата започнаха да излизат с други хора.

Снимка: Reuters

Досега, когато отново имат обща песен и отново се заговори за нещо повече между тях. Странно или не, точно сега се появяват и снимки, на които двамата са прегърнати и се държат за ръце. 

Новата им песен „Seniorita“ набира огромна популярност, а интересът към тях не спира. При положение, че двамата категорично отхвърлят слуховете за връзка, идва въпросът дали това не е умел рекламен ход за промотиране на проекта. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари