IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър обича лукса, купи си нов Rolls-Royce

10 юли 2019 06 00

Това не е първия подобен автомобил в колекцията й

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кайли Дженър, която е и най-младата милиардерка в света се похвали в социалните мрежи с нов автомобил Rolls-Royce Phantom. Снимка на возилото се появи на страницата ѝ в Instagram. Цената за луксозния автомобил е 450 хиляди долара.

Модифицираният интериор е украсен с червена кожа и „звездно осветление“ Starlight Headliner”. Според Daily Mail, Дженър показва кола от такъв клас не за първи път. През зимата на 2018 г. тя сподели снимка на син ролс-Ройс, украсен с нейното име и блестящ таван.

Това беше всъщност първия ѝ Rolls-Royce, но не остана единствен в колекцията ѝ.Дженър притежава и Rolls-Royce Wraith Black Badge, Mercedes-Benz G-класа, McLaren и оранжевия Lamborghini Aventador. Последната кола на стойност 28 милиона долара, тя получи като подарък от съпруга си Травис Скот.

Въпреки че изкарва много пари с козметичната си линия, продуктите от марката на Дженър са със спорно качество.През май стана известно, че скрабът за лицето Walnut Face Scrub от козметичната марка Jenner, е опасен за здравето.

В рекламата Кайли препоръчва да се използва „нежен, но много ефективен“ скраб три пъти седмично, твърдейки, че той премахва мъртвите клетки на кожата. Въпреки това, дерматолозите предупредиха феновете на марката Kylie Skin, че съставът на продукта включва орехи, които могат сериозно да увредят кожата на лицето.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари