IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм към Харпър: Моля те, спри да растеш толкова бързо

12 юли 2019 08 00

Звездата отпразнува рождения ден на единствената си дъщеря

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм – Харпър стана на 8 години на 10-и юли. По този повод щастливият ѝ баща сподели, че не може да повярва колко бързо е пораснала, съобщи Контактмюзик.

Най-малкото дете и единствена дъщеря на бившата футболна знаменитост и модната дизайнерка Виктория Бекъм бе почетено от родителите си и братята си – Бруклин, Ромео и Круз.

По повод щастливото събитие Дейвид сподели снимки на страницата си в Instagram. На една от тях се вижда, че Харпър целува баща си по бузата, а той коментира: „Какво друго може да каже един баща, освен че обича много дъщеря си и че я моли да спре да расте толкова бързо. Честит рожден ден, моя малка лейди“.

Снимка: Instagram

20-годишният Бруклин сподели на своята страница пък снимка на Харпър, гушнала дакел.

Снимка: Instagram

16-годишният Ромео е качил снимка, на която се вижда, че сестра му носи рокличка в кралско синьо и го е прегърнала. „Честит рожден ден на най-добрата сестра в света! Не мога да повярвам, че си на 8“, ѝ пожела той в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

14-годишният Круз пък е публикувал снимка, на която се вижда, че сестра му държи китара. „Честит рожден ден, Харпър. Обичам те толкова много“, гласи надписът под фотоса.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари