IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа публична разходка на малкия Арчи

11 юли 2019 09 40

Меган го заведе на мач по поло

Reuters

Reuters

Меган Маркъл направи първата си публична разходка с малкия Арчи. Херцогинята на Съсекс го заведе на благотворителен мач по поло, в който участва съпруга й. 

Жената на принц Хари веднага привлече вниманието на събитието. Заедно с нея бе и херцогинята на Кеймбридж с трите си деца. 

Папараците са уловили как Меган носи сина си на ръце, увит с пелена. Тя носи широка спортна рокля в масленозелен цвят и тъмни очила. 

„Колко е сладък мъникът. Първата му снимка на поло“, „Страхотен е“, пишат почитатели на британското кралско семейство в социалните мрежи.

Преди да стане херцогиня: Кое училище е посещавала Меган Маркъл?

На снимките ясно се вижда, че бебето има очите на майка си и като че ли е с леко рижава косичка като тази на баща му. 

На кадрите, разпространени в световните медии се вижда, че Меган и Кейт са в добри отношения. Херцогинята на Кеймбридж дори бе забелязана да седи на тревата, докато децата ѝ си играят в багажника на колата им. В един момент камерите са уловили как тя слага слънчевите си очила на принц Луи и заедно с етърва си се смеят на физиономиите, които прави момченцето.

Това е първа поява на най-малкия член на кралското семейство пред публика. Преди броени дни той бе кръстен на частна церемония.  

Наруши ли Мегън Маркъл протокола на Уимбълдън?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари