Чар и нов стил показа Кейт Мидълтън на Уимбълдън. Херцогинята на Кеймбридж бе гост на събитието и имаше специална задача – да връчи купата на победителя Новак Джокович.

Тенисистът има множество медали и купи през годините, но едва ли е имал честта да получи поредното отличие за неговата игра от кралска особа, при това толкова хубава.

За да покаже уважението си към Кейт, Джокович се поклони пред нея. Съпругата на принц Уилям, която бе облечена с рокля в светлосиньо, го поздрави за победата. Двамата си размениха няколко приказки.

По-късно Мидълтън награди и разговаря и със загубилия Роджър Федерер. Нейната половинка наблюдаваше церемонията по награждаването от трибуните.

Според модни експерти, роклите, с които Кейт се появява на публични места през последния месец, са малко по-различни от типичния за нея стил. Те са категорични, че нейните дизайнери имат за цел да разчупят еднообразието в дрехите ѝ и подобно на Меган да й позволят някои „забежки“.

Източник: Reuters

Наруши ли Меган Маркъл протокола на Уимбълдън?

Освен Кейт, други кралски особи също посетиха тенис турнира. Преди няколко дни тя бе забелязана заедно с херцогинята на Съсекс. Компания на мачовете от женския тенис, където игра Серина Уилямс (близка приятелка на Меган) им прави Пипа Мидълтън (сестрата на херцогинята на Кеймбридж).

Източник: Reuters