IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага живее при Брадли Купър?

16 юли 2019 06 00

Издание твърди, че двамата вече са заедно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Нестихващите слухове, че между Лейди Гага и Брадли Купър се е зародила любов по време на снимките на филма „Роди се звезда“ бяха шумно опровергани и от двете звезди, а виждащите се искри между двамата бяха определени просто като изключителен професионализъм.

Факт е обаче, че след снимките Ирина Шейк напусна Купър, а вече се говори, че Лейди Гага се е преместила да живее при Брадли.

Брадли и Шейк бяха заедно 4 години. От връзката им се роди тяхната дъщеричка Лея. За първи път за отношения между актьора и режисьор и певицата Лейди Гага се заговори по време на тяхното съвместно музикално изпълнение при връчването на тазгодишните Оскари. Все пак двамата обясниха, че интимни отношения между двамата няма и двамата просто са се справили много професионално със задачите си.

Но факт е, че Лейди Гага развали годежа си със своя мениджър Кристиян Карино след церемонията, а според New Idea певицата вече се е преместила при своя нов възлюбен. „Сега вече не им се налага да се преструват“ –казал източникът пред изданието. Според публикацията Брадли вече е „изчистил куп чекмеджета и килерче за нея“.

„Гага не губи време да ги изпълва. Вече е купила куп рокли, много обувки и разбира се, бельо, – твърди източникът.

В същото време „People“ опроверга подобна информация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари