IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-влиятелните звезди в нета?

21 юли 2019 08 00

Хари и Меган оглавиха списъка

Reuters

Reuters

Кои са най-влиятелните звезди в интернет пространството? Отговор на този въпрос дава класацията на списание „Time“. Според нея принц Хари и съпругата му Меган оглавяват списъка. 

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които отскоро са родители на момченце, се радват на голяма популярност в мрежата. Малко преди да се роди Арчи, те дори си направиха собствен профил в една от социалните медии, с което се отделиха от Уилям и Кейт. 

По-малкият син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна и неговата любима се радват на 9 милиона последователи в Instagram. Освен информация за техните публични изяви, там те качват и по-лични снимки, например на своето дете или непоказвани от сватбата. 

Те имат новаторски подход към платформата. Двамата умеят да насочват вниманието към различни теми последователно, като промените в климата или психичното здраве, отбелязват от изданието, направило класацията. 

И принц Хари с критики за облеклото: Сложил готова папийонка 

 

По-надолу в списъка на най-популярните звезди в нета се нареждат имената на актрисите Джамила Джамил и Джейда Пинкет Смит, певицата Ариана Гранде, рапърът Лил Нас Екс.

Гранде, например, има над 223 милиона последователи в Instagram  Twitter. Тя е първият изпълнител след „Бийтълс“, заел челните три места в класацията за сингли „Billboard Hot 100“.
Карди Би и американският президент Доналд Тръмп също влизат в класацията. След тях се нареждат известни блогъри и влогъри. 

Интересен е фактът, че наред с певци, актьори и властимащи, е и човекът, който пусна снимка на яйце в Инстаграм и така би рекорда на Кайли Дженър за най-харесвана снимка в тази мрежа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари