IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време за почивка: Кои известни българи избраха нашето Черноморие?

20 юли 2019 06 00

Много звезди подкрепиха кампанията „Родното море не е демоде“

Facebook

Facebook

Лято е и много бг звезди вече се отдадоха на заслужена почивка. Едни заминаха с любимите хора на море, а други съчетаха служебните си ангажименти, за да направят няколко плажа. За да покажат, че родното Черноморие все още е приятно за отдих, много наши известни личности споделиха снимки как си изкарват в българските курорти.

Актьори и изпълнители от различни музикални браншове напълниха социалните мрежи с кадри, придружени с хаштага #роднотоМОРЕнеедемоде. Във Facebook дори се появи снимка от посещение на митрополит Антоний по морето.

Показвайки новите си корекции по тялото, марковите бански и аксесоари или рекламирайки хотелите, в които са отседнали или дрехите, които носят, популярните българи не пропуснаха да отбележат, че предпочитат да ходят на море у нас, а не в Гърция.

Чалга певици, които пълнят клубовете в нашите курорти, бяха едни от първите, които акцентираха, че „родното море не е демоде“. Преслава, например, отмаря по нашето Черноморие доста често. Наскоро тя публикува кадър, на който храни малката Паола на плажа, а по-късно я показа за първи път в двора на хотела, в който е отседнала.


„Любимото ми море... обичам нашето българско Черноморие... За кампанията #роднотоМОРЕнеедемоде“. Това написа колежката ѝ Анелия, която се е снимала с парео, на фона на морските вълни.

Друга попфолк изпълнителка – Алисия, качи няколко снимки по бански и отбеляза, че се чувства прекрасно припичайки се до басейна, непосредствено до морето.

„Едно прекрасно място, което вече чувствам като дом“, коментира изпълнителката и показа най-новите си маркови придобивки за плаж.

Певецът Орлин Павлов последва примера на изпълнителките и се отбеляза от Арапя. „Родното море не е демоде. Аз си го обичам!“, написа той в Instagram и дори добави сърчице на снимката.

Едно от популярните имена на българската естрада – Кристина Димитрова, сподели серия от снимки от Южното ни Черноморие. От профила ѝ във Facebook се вижда, че тя е била край Созопол и е ходила на плаж на Свети Влас.

Актьорът Ники Илиев също се включи в кампанията, правейки реклама на най-новия си филм. Той качи кадър от него и изтъкна, че е сниман на Къмпинг „Градина“.

Плеймейтката Златка Димитрова, която е от Бургас, показа стегнатото си тяло като позира на плажа. Тя дори изтъкна, че съчетава полезното с приятното като събира тен през едната част от деня, а през другата тренира във фитнес в Свети Влас.

Кампанията „#роднотоМОРЕнеедемоде“, която бе приета от българите със смесени чувства, стартира преди броени дни. В началото се появи информация, че е инициирана от Министерството на туризма. Оттам обаче отрекоха твърденията.

Снимки: Facebook/ Инстаграм

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари