IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шей Мичъл разкрива всичко за бременността си

19 юли 2019 05 40

Тя пуска ново шоу в ютубския си канал

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като беше обявено, че актрисата от „Малки сладки лъжкини“ – Шей Мичъл, чака дете, феновете непрекъснато следят за новини около бременността. Сега любопитството им ще бъде задоволено, тъй като бъдещата майка пуска ново шоу в Ютуб, където обяснява всичко за процеса.

Проектът се казва „Почти готова“ и там феновете ще стават свидетели на всичко, което се случва по време на бременността. Почитателите на Мичъл ще разберат и защо тя е чакала толкова дълго време да обяви щастливата новина. Актрисата сподели снимка в Инстаграм, на която позира гола и се вижда наедрялото ѝ коремче.

Предполага се, че тогава тя е в шестия месец. След това феновете разбраха и какъв ще е полът на бебето. Шей и приятелят ѝ Мат Бабел очакват момиченце, което трябва да се роди зимата. 

 

 

Това е втора бременност за Шей. Първата, за съжаление, не завършва добре. Актрисата претърпява аборт в 14-ата седмица и затова сега е изчакала толкова дълго време преди да съобщи новината. Във видеото тя обяснява, че е изпитала страх да не я сполети същата съдба като първия път и затова е криела от феновете си. 

Мичъл признава, че все още пази снимки от първата си бременност и че се чувства свързана с бебето. „Когато се случи, бях напълно съкрушена. Все още пазя документите от посещенията ми при лекаря. В момента съм много щастлива, но ми е тежко за детето, което изгубих“, споделя актрисата. 

 

 

Тя разкрива и лошата страна на бременността. През сълзи, Шей споделя, че се чувствала много зле заради това, че не е можела да излиза много и да ходи на фитнес. Актрисата е много постоянна в поддържането на стегната фигура и често споделяше със своите последователи как вървят тренировките ѝ. „Тъй като аз обичам да съм социална, това, че не можех да споделям неща с моите фенове, ме караше да се чувствам потисната“.

 

 

Шей ще споделя още тайни и интересни неща със своите абонати в Ютуб, а цялото видео на първи епизод може да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари