IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари покани бившите на сватбата, те него – не!

24 юли 2019 12 00

Ели Голдинг се омъжва през август

Reuters

Reuters

Една от бившите приятелки на принц Хари – Ели Голдинг, ще се жени. Русокосата красавица планира да сключи брак през август, но херцогът и херцогинята на Съсекс не са поканени. 

Британски медии съобщават, че старата изгора на Хари е изпратила покани на много хора от кралското семейство, но не и на бившия и неговата съпруга. 

Според информация на местните вестници и електронни издания, по-малкият брат на принц Уилям излизал с неустоимата Голдинг близо две години. Не е ясно каква е причината за тяхната раздяла. 

Ели Голдинг е сгодена за Каспар Джоплинг от близо година. За да няма конфузни ситуации, двамата са решили да не канят принц Уилям на един от най-важните дни в живота си. 

Принц Хари сключи брак с Меган Маркъл през май 2018 г. Тогава много британци коментираха в социалните мрежи, че той е поканил бившите си приятелки на сватбата. На събитието бяха забелязани Челси Дейви, Кресида Бонас, с които херцогът на Съсекс имаше вземане-даване. 

Кои са най-влиятелните звезди в нета?

Каненето на бившите е нещо като традиция според протокола на кралския двор. Преди това принц Уилям направи същото, а преди години жените, с които принц Чарлз е имал връзка, са присъствали на сватбата му с принцеса Даяна. 

И принц Хари с критики за облеклото: Сложил готова папийонка 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари