IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Музикалната лъвица Дженифър Лопес става на 50

24 юли 2019 08 00

За нея годините наистина нямат значение

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес е една от най-големите звезди в целия свят. И има защо – тя е успешна певица, актриса, танцьорка и дизайнер. Тя попада под светлината на прожекторите много рано и от тогава до сега животът ѝ постоянно се следи. Папараците не я оставят на мира, а феновете ѝ искат да разберат всяка малка подробност за нея.

Дженифър Лопес се ражда на 24-и юли 1969-а година в не толкова бляскавия квартал Бронкс в Ню Йорк. Баща ѝ е компютърен специалист, а майка ѝ преподава в детска градина. Все пак нито една професия не впечатлява бъдещата звезда и тя решава да се запише на пеене и танци още щом навърши 5 години. Успява да завърши девическо училище и се мести в Манхатън, за да продължи мечтата си.

Там намира студио за танци, което оправдава очакванията ѝ и тя се записва в него. Тъй като тогава все още името Дженифър Лопес не означава много, тя трябва да спи там, където се провеждат уроците.

Снимка: Reuters

Досегът ѝ с професионалната сцена е през 1991-а, когато тя е танцьор за популярната тогава момчешка група New Kids on the Block. Тогава те са поканени да пеят на Американските музикални награди, а Лопес е плътно зад тях. 

След това идва поканата от Джанет Джаксън за участие в клипа ѝ към песента That's The Way Love Goes, а после Лопес е избрана да се присъедини към певицата на нейното турне. Но това не са единствените професионални ангажименти на Дженифър. Тя участва и в телевизионни проекти като In Living Color. 

Снимка: Reuters

Едно от нещата, по които въздъхват мъже и жени, е фигурата на певицата. Тя прекарва голямо количество от свободното си време във фитнеса, не пуши и не пие. Любовта към стегнатия корем се заражда още в детството ѝ, за което приятелите ѝ я наричат „La Guitarra“, защото тялото ѝ е било оформено като китара. Благодарение на фигурата си, Лопесе единствената жена, която два пъти е обявявана за най-секси в света от списание FHM. 

 

 

Най-големият ѝ филмов пробив идва през 1997-а с филма „Селена“. Лопес е избрана да изиграе главната роля и получава 1 млн. долара. Любовта ѝ към киното продължава и тя участва в един от най-известните си филми „The Wedding Planner“. 

Тогава тя се превръща в първата актриса, която успява да изкачи филм и албум до номер 1 в класациите през една и съща седмица. В същата година, когато излиза „The Wedding Planner“, Лопес издава и втория си студиен запис „JLo“.

Снимка: Reuters

Започват да се сипят още предложения от големия екран и тя участва в Monster-in-Law заедно с Джейн Фонда. Тогава Лопес печели 15 млн. долара и се превръща в най-добре платената актриса от латиноамерикански произход. 

През ранните си години обаче тя е имала проблеми със закона. През 1999-а тя и тогавашният ѝ приятел Шон Комбс, познат още като Пи Диди, са арестувани. Полицията намира у тях откраднат пистолет и прибира двамата изпълнители в ареста. Обвиненията срещу Лопес са свалени, но рапърът не успява да се размине толкова лесно.

Снимка: Reuters

Една от най-известните ѝ връзки е тази с Бен Афлек, след като двамата се запознават на снимачната площадка на филма „Gigli“. През 2002-а актьорът предлага брак на своята любима. През същата година излиза и песента „Dear Ben“, в която певицата се обяснява в любов на Афлек. Година по-късно двамата се разделят.

Следва сватба с Марк Антъни и раждането на близнаците им Максимилиян и Емма. Месец след раждането им през февруари 2008-а, Лопес и децата ѝ са на корицата на списание People. За снимките, певицата получава 6 млн. долара.

Снимка: Reuters

Раздялата с Марк Антъни идва след 7 години брак, но двамата остават добри приятели и до днес. След множество връзки, Лопес в момента е сгодена за професионалния състезател по бейзбол Алекс Родригес. 

Днес Дженифър Лопес става на 50 години и все още показва на света, че годините наистина нямат значение. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари