IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият на Дженифър Лопес я изненада с Porsche

26 юли 2019 07 40

Вдигна голям купон за рождения й ден

Instagram

Instagram

Любимият на Дженифър Лопес ѝ подари лъскаво возило по случай нейния 50-и рожден ден. Алекс Родригес публикува кадри в Instagram на червеното Porsche и щурия купон, който вдигна в нейна чест. 

Новата кола на певицата е на стойност 140 хиляди долара. 

„Този рожден ден ще се помни. Аз наистина мога да почувствам любовта ви. Вчера беше мечта. Гледах вашите видеопожелания за рождения ден и плаках поне 20 пъти. Това ще ми напомня още веднъж колко благодарна съм на красотата и любовта, които имам в моя живот“, написа Дженифър в социалната мрежа и сподели снимка с огромната торта. 

От профила на изпълнителката и мъжа ѝ се вижда, че тя е заложила на златиста рокля с голямо деколте. Модни експерти веднага отбелязаха, че тя е дело на Versache и струва близо 12 хиляди долара. 

„Откакто сме заедно, всеки ден в моя живот е празник. Благодаря ти за твоята любов, енергия и вдъхновение“, написа Алекс Родригес. 

Музикалната лъвица Дженифър Лопес става на 50

Партито на хитовата певица и актриса е било в луксозно имение в Маями. На него са присъствали над 250 души, които са похапвали гурме вечеря. 

Краят на вечерта бил белязан от множество фойерверки в небето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

tara ( преди 4 години )
Леле майко как сте написали VERSACE.Те я изтреляха нависокото и сега пак е с рокля на марката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар