IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заподозряха Кейт Мидълтън, че си е инжектирала ботокс

26 юли 2019 11 40

От двореца Кенсингтън определиха твърдението като лъжа

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Известен британски пластичен хирург твърди, че Кейт Мидълтън си е инжектирала ботокс.
Доктор Мунир Сомджи публикува в Instagram фотоси на херцогинята на Кеймбридж и написа: „Нашата Кейт обича малко ботокс“. По-късно съобщението бе изтрито от страницата му @drmedispa.

Причината може би е, че от двореца Кенсингтън реагираха остро на това изявление на хирурга, публикувано в Page Six, и заявиха, че „твърдението за използване на ботокс от херцогинята е лъжа“ и „категорично не съответства на действителността“.

Освен това, представители на двореца отбелязват, че „кралското семейство никога не е подкрепяло комерсиалната дейност“, имайки предвид, че намекът в поста на доктора е рекламен.

На кадрите „Преди“ и „След“, Кейт действително изглежда по-уморена, но все пак тя е майка на три деца.

„Обърнете внимание на намаляването на бръчките на челото“, написа по-рано докторът в поста си за Кейт. Въпреки това, мениджърът по маркетинга на клиниката увери, че лекарят просто иска да демонстрира ефекта от ботокса, като сравни две снимки.

Дали Кейт всъщност е пациент в клиниката е неизвестно, тъй като има споразумение за конфиденциалност, а служителите нямат право да разкриват имената на своите клиенти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари