IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър обръсна главата си, говори за болестта си

31 юли 2019 06 30

Актрисата не се предава пред множествената склероза

Instagram

Instagram

„Днес е специален ден. Изписват ме от болницата, където бях под наблюдението на сестрите, персонала и доктора, който вярва в моето оздравяване, точно така, както аз вярвам в него. През следващите три месеца имунитетът ми ще е много отслабен. Така че, моля ви, никакви целувки“. Това написа Селма Блеър в Instagram. Тя пусна снимка, на която е с обръсната глава, придружена с емоционален разказ за поредния курс на лечение, през който е преминала. 

Актрисата поясни, че решила да отреже косата си, защото голяма част от нея окапала. След няколко дни рехабилитация, прекарани в болницата, тя вече е изписана и може да се прибере при семейството си.

„Благодаря ви за подкрепата и любовта. Сега виждам всичко много по-ясно и ще споделя историята си, когато съм готова. Но на този етап се възстановявам. Доскоро! Това е най-добрият подарък, който мога да направя на Артур“, коментира още тя.  

Селма Блеър – с бастун, но по-силна от всякога

По-късно Селма сподели снимка, на която прегръща сина си в тревата и написа: „Моята причина“. С кадъра тя изтъкна, че синът ѝ е онова, което я държи силна и я кара да се бори с автоимунното заболяване, което има. 

Преди броени дни детето на Блеър навърши 8 години. Тогава холивудската звезда сподели, че ѝ е много мъчно, че не може да празнува с момченцето.

„На него му се наложи да изтърпи толкова много, да види толкова много. Той виждаше как падам по стълбите и как тичах към банята, когато ми ставаше лошо. Но Артур се опитва да не се съсредоточава върху болестта ми от негативната страна“, допълни тя. 

Актрисата, която бе диагностицирана с множествена склероза преди близо година, ще се появи на корицата на „People“ за месец август. На снимките, направени за изданието, тя все още е с коса. Пред списанието тя разказва за болестта, грижите за семейството и мечтите си. 

В колоритния дом на Селма Блеър 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари