IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Олсън се сгоди за музикант

1 август 2019 08 00

30-годишната актриса по стъпките на сестра си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Елизабет Олсън има за какво да почерпи. Актрисата се е сгодила за дългогодишния си приятел и музикант Роби Арнет. Двамата имат връзка от три години, а сега са готови да предприемат по-сериозната стъпка.

Елизабет Олсън е по-малката сестра на близначките Мери-Кейт Олсън и Ашли Олсън. Родена е на 16 февруари 1989 г. в Лос Анджелис. Започва кариерата си още през 1993-а, а едни от най-известните ѝ роли са тези в поредицата „Отмъстителите“ и филма „Годзила“.

Годеникът ѝ – Роби Арнет е фронтмен на бандата Мило Грийн. Двамата се запознават през 2017-а на ваканция в Мексико, но държат връзката си далеч от обективите на папараците.

През март на следващата година, влюбените бяха хванати на романтична разходка, с което засилиха още повече слуховете за нещо повече от приятелство.

Снимка: Reuters

Източници, близки до звездите, споделят пред E!News, че и двамата се чувстват много добре в компанията на другия и прекарват всяка свободна минута заедно. През септември 2018-а вече всичко беше официално, след като Ашли и Роби присъстваха на парти преди раздаването на наградите „Еми“.

Това е втори годеж за актрисата. Преди тя беше на път да се омъжи за актьора от сериала „Наркос“ Бойд Холбрук. Двамата се сгодиха през 2014-а след близо двегодишна връзка. Година по-късно обаче, Олсън прекратява годежа. Двамата се разделят, но много скоро отново намират любовта.

Снимка: Reuters

Холбрук се жени през 2018-а и вече има момченце на 1 година. Елизабет, от своя страна, върви по стъпките на сестра си Мери-Кейт Олсън, която се омъжи през 2015-а. Все още новината не е потвърдена официално, но всичко сочи към това, че Елизабет Олсън е тръгнала към олтара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари