IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа публична изява на Кевин Спейси

6 август 2019 11 30

След обвиненията за сексуален тормоз

Reuters

Reuters

„Колкото повече си раняван, толкова по-силен си. И толкова по-празен ставаш“. Това заяви Кевин Спейси на своята първа публична изява след обвиненията за сексуален тормоз. Актьорът застана пред публика в Двореца Масимо але Терме в Рим, за да изрецитира поемата „Боксьорът“ на Габриеле Тинти.

„Използваха ме за тяхно забавление, огризвайки второкласни остатъци. Животът свърши за миг... Не дочаках края на безсънните нощи. Прекарвах часове и часове в старание да се разруша и да падна“, се казва в произведението.

Говорейки пред гръцката статуя „Боксьор в покой“, той показа, че е по-силен от всякога.

Заради #MeToo: Светлините на много от звездите угаснаха...

Поемата разказва за боксьор, който е бил оставен да кърви до ринга. Авторът й обяснява, че е избрал именно Спейси смята, че голяма част от текста важи и за него. По думите му, той е най-добрият актьор на света, но уточни, че творбата не е вдъхновена от работата на звездата. 

Кевин Спейси отдавна не се бе появявал на обществено място. Той бе забелязван единствено на влизане и излизане от съда, след като през 2017 г. го обвиниха в сексуални посегателства. Миналият месец съдът в Масачузетс прекрати делото срещу него, заведено от млад мъж, който го обслужвал в заведение.

Кевин Спейси с официално обвинение и ограничителна заповед

Източник: YouTube

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари