IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова залитна по фотошопа

6 август 2019 11 50

Бъдещата майка иска да изглежда по-слаба

Instagram

Instagram

Златка Райкова залитна по фотошопа. Изкусителката, която е в напреднала бременност, не се стърпя и използва програмата, за да скрие излишните килограми. Това забелязаха нейни фенове, след като любимата на Благой Георгиев сподели тяхна обща снимка в Instagram.

Бъдещата майка и приятелят ѝ са присъствали на откриването на заведение в Плевен. Двамата са се снимали на червения килим, но от кадъра си личи, че Райкова е използвала доста филтри, за да изглежда по-добре. Тя е променила тена си и е „изрязала“ част от него и се е опитала да се направи малко по-слаба.

В последния триместър жените качват килограми и лицето им се променя. Явно Райкова е решила да скрие и пухкавите си бузки.

Златка Райкова показа коремчето

В началото Златка и Благой криеха хубавата новина и не качваха много снимки в социалните мрежи. По-късно Райкова сподели с последователите си в социалните мрежи кадри по бански, на които си личи наедрялото ѝ коремче.

Според близки до двойката, плеймейтката очаква момченце. Явно бременността ѝ протича нормално, защото тя и Георгиев често пътуват.

Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари