IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли: Да прекрачим границата като жени

10 август 2019 09 30

Актрисата на корицата на сп. Elle

Instagram

Instagram

„Какви имаме призванието да бъдем в този живот е нещо, което всички трябва сами да разберем. Мисля, че често може да прекрачим границата като жени, защото инстинктът ни е да обгрижваме или да се съобразяваме с очакванията на обществото“. Това пише Анджелина Джоли в своето есе за списание Elle. Актрисата ще се появи на корицата на септемврийското му издание.

Бившата съпруга на Брад Пит говори за ролята на жената в обществото, семейството и най-честите стереотипи за нея.

Актрисата изглежда невероятно на снимките, заснети специално за списанието.

„Често казвам на дъщерите си, че най-важното нещо, което могат да направят, е да развиват ума си. Винаги можеш да сложиш красива рокля, но няма значение какво носиш външно, ако нямаш силен ум“, казва Анджелина, според която трябва да има повече жени в политиката.

Според 44-годишната актриса, която се чувства отлично разведена, една жена трябва да има свое мнение и независима воля, които я правят особено привлекателна.

Джоли отново в играта: Първи трейлър на новия ѝ филм

Джоли споделя, че в момента има много работа и е щастлива от това, което прави. „Може да е трудно да отделим време, за да се запитаме какви всъщност искаме да бъдем – не какво смятаме, че останалите ще одобрят или приемат, а какви наистина сме ние. Но когато послушаш себе си, може да направиш избора да пристъпиш напред, да се учиш и промениш“, обяснява тя.

Наскоро стана ясно, че най-големият син на актрисата, който е осиновен, вече е приет студент. Мадокс ще учи биохимия в Южна Корея.

Нов спор между Анджелина и Брад – за дъщеря им Шайло

„Безкрайно горда съм със синовете си заради мъжете, в които се превръщат, начина, по който уважават сестрите си и как те са уважавани от тях“, коментира гордо майка му.

„Ако бях живяла в минали времена, можеше да бъда изгорена на клада редица пъти просто заради това, че съм себе си“, казва още актрисата.

Още снимки от фотосесията на холивудската звезда може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари