IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След предупреждение на фенове: Денис Ричардс на безглутенова диета

10 август 2019 05 00

Уголемената й щитовидна жлеза си личала по снимките

Instagram

Instagram

Фенове забелязаха, че щитовидната жлеза на Денис Ричардс е уголемена и я алармираха да отиде на лекар. След като звездата получила множество писма по повод снимките ѝ, на които ясно си личало, че има проблем с гушата, тя решила да ги послуша, съобщава сп. „People“.

„Прави сте. Просто това беше нещо, на което не съм обръщала внимание, докато не ми го показахте“, написа тя в Instagram.

След като отишла на ендокринолог и ехография на щитовидната жлеза, Ричардс разбрала, че трябва да се подложи на безглутенова диета, за да се почувства по-добре.

„Невероятно е как за толкова малко време бе зглутен щитовидната ми жлеза се промени“, споделя актрисата в социалната мрежа.

„Нямах представа как храненето ни влияе толкова много на нашите тела...“, обяснява още звездата и благодари на всички хора, които са ѝ казали навреме да обърне внимание на здравето си.

Бившата на Чарли Шийн сподели две снимки, на които се вижда разликата в размера на щитовидната ѝ жлеза.

Много жени с понижена и повишена функция на щитовидната жлеза поздравиха Денис за напредъка и ѝ дадоха ценни съвети под публикацията как да продължи лечението си и какви изследвания още да си направи.

Със случайното откриване на проблема звездата изтъкна колко е важно жените да ходят на профилактични прегледи. Глутенът в храните е основният виновник за появата на възпаление в тялото и хормоналния дисбаланс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари