IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган отрече да взима хапчета за отслабване

13 август 2019 06 00

Херцогинята все още е пухкава

Reuters

Reuters

Меган Маркъл не взима хапчета за отслабване. Това обяви самата тя след като фирма за добавки се опита да си направи реклама на неин гръб.

Продуктът е наречен „Keto Weight Loss“. В информацията за него в интернет има снимки на херцогинята на Съсекс преди и след раждането, които са взети без нейното знание.

Оказва се, че въпросните добавки са поредните фалшиви медикаменти, примамващи хората с приказки за бързо и лесно отслабване, подплатени с опита на известна личност.

The Mirror съобщава, че говорител на британското кралско семейство е уточнил, че ще бъдат предприети действия за спиране на фалшивата реклама и най-вероятно нейните автори ще бъдат съдени.

Много британци, които са почитатели на Хари и Меган, следят всяка тяхна стъпка. След като жени купуват дрехи, които младата майка носи, много вероятно е да си купят и рекламираните хапчета, смятат диетолози.

Херцогинята рядко говори за хранителния си режим. Преди да стане кралска особа, тя споделяше в интервюта, че обожава йогата, обича да тича и прави пилатес.

„Понякога идеята да тренирам ми звучи ужасно, но винаги се сещам за това колко добре ще се чувствам след това“, коментира Меган пред „Women's health“ през 2016-а.

Веднага щом роди своя син Арчи, съпругата на принц Хари показа, че не се срамува от качените килограми и се появи с бяла рокля. Тя все още е пухкава, но най-вероятно е на специален режим и ѝ трябва малко повече време, за да влезе във форма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари