IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Укроти ли Камила волния Лео? Актьорът – готов за деца

14 август 2019 14 30

Двамата бяха забелязани на яхта из Италия

Камила Мороне на премиерата на филма "Едно време в Холивуд" в Кан. Снимка: Reuters

Камила Мороне на премиерата на филма "Едно време в Холивуд" в Кан. Снимка: Reuters

Явно връзката между Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се задълбочава с всеки ден. Двамата бяха забелязани да се наслаждават на почивката си в Италия. Те обикаляха с яхта из Сардиния и Позитано, отбелязва Daily Mail.

Двамата били забелязани заедно на джет ски в Понца, Италия този уикенд. 44-годишният холивудски актьор изглеждаше в добро настроение в компанията на своята 22-годишна половинка.Двамата носиха жилетки и се сменяха в карането на джет.

Леонардо и Камила се срещат за първи път през декември 2017 г., но едва миналата година се потвърди романсът им, след като бяха забелязани неведнъж на публични места.

Също така миналата година се заговори, че звездата от „Титаник“ най-накрая е готов да се примири и да се отдаде на сериозна връзка.

Източник, близък до актьора споделил пред  US Weekly  миналия ноември, че той и Камила имат „много сериозна“ връзка и че заобикалящите ги казват, че бракът може да се превърне в реалност.

„Говорили са за годеж“, казал източникът и добавил, че Леонардо вече е дори „готов да има деца“.

Като потвърждение на думите му са и грандиозните събития, които двамата посещават заедно – като доказателство, че връзката им разцъфва.

Двойката бе забелязана заедно дори на партито за 60-ия рожден ден на Елън Дедженеръс в Лос Анджелис през януари 2018 г., както и на Coachella Fest.

Камила придружи Ди Каприо и на фестивала в Кан, където той представи най-новия филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, в който си партнира с Брад Пит. Все пак на червения килим Камила бе сама.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари