IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които не се срамуват да ходят без грим

17 август 2019 12 00

Ето кои държат на естественото излъчване

Дженифър Лопес, Instagram

Дженифър Лопес, Instagram

Най-новата мода сред звездите е да не носят никакъв грим или да слагат съвсем малко, за да не губят естественото си излъчване. За някои жени това е труднопостижимо, защото те не могат да излязат навън без червило, ако не прикрият черните кръгове или пъпките. Но някои техни кумири доказват, че могат да бъдат над нещата и не се срамуват да се разхождат с недостатъците по лицето. 

Показвайки селфита или снимки със свои колеги, на които са без грим, много известни личности искат да дадат пример на много млади момичета и момчета, че трябва да се харесват такива каквито са, а не да се стремят да бъдат като „клонинги“. 

Ето няколко звезди, които изглеждат страхотно без грим и често се снимат така: 

Дрю Баримор

Instagram /Drew Barrymore

Тя и приятелката ѝ Камерън Диас често се снимат. Двете играят заедно в „Ангелите на Чарли“ и имат чудесни спомени от снимачната площадка. 

„Винаги със слънцезащитен крем“, написа Баримор и качи тяхна обща снимка в Instagram. На нея двете са без никакъв грим и изглеждат страхотно. 

Дженифър Гарнър

Instagram/@jennifer.garner

45-годишната актриса споделя в интервюта, че децата я харесват без грим и луксозни дрехи. След като приключи работните си ангажименти, тя облича нещо спортно и обува маратонки, с които се чувства превъзходно. 

В социалните мрежи Гарнър неведнъж споделя кадри, на които изглежда отчайващо без грим, но въобще не ѝ пука какво мислят останалите, защото тя самата се харесва. „Не е нужно да има червило, за да сготвя или изпека сладки“, обяснява тя. 

Лейди Гага

Instagram/@ladygaga

Свикнали сме да виждаме певицата с доста тежък грим. Затова първите ѝ снимки без никакъв макиаж, качени в социалните мрежи, шокираха много от феновете ѝ. Изпълнителката изглежда съвсем различно без грим, най-вече кожата ѝ, която е доста бяла. 

Андреа показа снимки без грим, но с Photoshop

През годините Гага споделя с последователите си в социалните мрежи повече снимки, на които изглежда естествено. Тя коментира, че дори и да излезе така на улицата, се чувства добре, защото хората навън дори може и да не я познаят и подминат. 

Деми Ловато

Instagram/Demi Lovato

Тя пее, танцува, ходи на джиу-джицу. Виждали сме я да се облича както елегантно, така и по-спортно. В последната година изпълнителката се бори със зависимостта си към наркотиците и алкохола. Преди няколко месеца тя приключи една връзка и рязко напълня. Според запознати, променливото настроение е причина тя да се храни нездравословно. Въпреки множеството публикации в медиите, че е много дебела, Деми Ловато коментира, че не е нужно да дава обяснения за това колко тежи и че се харесва такава каквато е. В това число влиза и ходенето без грим. 

Гуинет Полтроу

Instagram/@gwynethpaltrow

За един от рождените си дни актрисата публикува снимка с надпис „#Безгрим за моя 44-и рожден ден, обгръщайки миналото и бъдещето ми“. Сега, две години по-късно, тя признава, че понякога се е чувствала „толкова смешно за начина, по който изглежда“, но сега вече е зряла и уверена в себе си. 

5 родни звезди, които „се състариха“

Звездата от „Железният човек“ коментира, че се е притеснявала как ще изглежда като остарее, но с годините е установила, че суетата и гримирането не са най-важното. 

Тайра Банкс

 Instagram /@tyrabanks

Може би много хора ще се изплашат, виждайки известния модел без грим. Неравномерният тен и тъмните кръгове под очите определено са притеснителни, но коя жена не изглежда също като нея след като се събуди? 

Споделяйки снимка без грим, Тайра уточни, че се е включила в предизвикателството да публикува своя снимка без никакви филтри. 

#Yogaskin за по-естествено излъчване

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари