IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк със скандална татуировка

14 август 2019 12 00

Рапърът постави рекорд за албуми

Instagram

Instagram

Рапърът Дрейк има нова татуировка. Това забелязаха негови фенове от последните му снимки в Instagram. Той е решил да постави една от най-емблематичните корици от албум на Beatles на лявата си ръка. 

Татусът е копие на снимка, която показва как членовете на легендарната група пресичат пешеходна пътека на улица в Северен Лондон. Кадърът, направен на „Abbey Road“, бива използван за обложка на албума на групата през 1969 г. 

Много потребители на социалната мрежа помислиха, че Дрейк иска да отдаде почит към Beatles. Вглеждайки се по-внимателно в рисунката на ръката му обаче, те установиха, че мъжете, пресичащи улицата, са петима, а не четирима, както е на кадъра. 

Оказва се, че на рапъра му е хрумнала гениалната идея да сложи себе си пред членовете на Beatles. И провокацията му съвсем не е случайна. 

Наскоро Дрейк оглави Топ 200 на „Билборд“ за албуми. От новата му компилация – „Care Package“ са продадени 109 000 еквивалентни албумни единици, поради което той заема първото място. Рапърът успя и да мине рекорда на Beatles за брой песни в топ 10 на класацията Топ 100 на същото издание, заради което най-вероятно си е направил въпросната татуировка. 

„Въпреки това, той никога няма да има тяхната слава“, пише мъж по повод скандалния татус. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари