IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благо към Златка: Благодаря ти, че те има!

14 август 2019 11 30

Двамата празнуват годишнина

Instagram

Instagram

„Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!!“. С тези думи Благой Георгиев се обясни в любов на Златка Райкова. Футболистът използва Instagram, за да напише емоционален пост по случай една година от тяхната връзка.

„Измина една година !!!! Една година, откакто сме заедно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата“, пише Джизъса.

Любимият на Златка е публикувал тяхна обща снимка от началото на тяхната връзка.

Развълнувана от изненадата, тя веднага му отговори с романтично послание: „Любов моя, за една година ти ми даде всичко, за което някога съм мечтала! Дай Боже, да сме винаги заедно и да се обичаме, както го правим сега всеки ден! Винаги до теб, винаги до мен!“.

Златка Райкова показа коремчето

Златка Райкова и Благой Георгиев влязоха в къщата на „VIP Brother“ малко след като започнаха да излизат заедно. Още там се заговори, че Джизъса ще предложи брак на плеймейтката, след като се похвали в ефир с годежен пръстен. Имаше и слух, че изкусителката е бременна.

Снимки: Instagram

Няколко месеца след излизането на двойката от къщата на Големия брат, стана ясно, че тя очаква първото си дете. В началото Златка криеше новината и не качваше много снимки в цял ръст в социалните мрежи. По-късно тя сама съобщи, че очаква първото си дете, което ще е четвърто за Георгиев.

Бедствие на седмицата: Златка Райкова и Благой

Златка и Благой не са коментирали кога трябва да се роди бебето, но според близки до тях, то ще е момче.

Златка Райкова залитна по фотошопа

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ку ку ( преди 4 години )
докога ли, но поне този има пари да издържа деца, за разлика от разни де.....били.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар