IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден – Кайли Дженър на круиз из Италия

15 август 2019 07 50

Милиардерката стана на 22 години

Instagram

Instagram

Пищно парти вдигна Кайли Дженър за рождения си ден. Милиардерката стана на 22 години на 10 август и по този повод замина на круиз из Италия с най-близките си. Както може би се досещате, всяка една стъпка на звездното семейство бе споделена с почитателите му в социалните мрежи.

„22“, написа младата майка във Facebook и публикува няколко снимки от своето морско пътешествие. Към тях няма нужда от обяснения – всеки кадър показва, че звездата не е жалила средства за празненството си.

Кайли се е снимала на палубата на огромната яхта, която наела за повода. Тя е застанала с пухкава розова рокля между две двойки, направени от два вида цветя.

Другите фотоси показват напитките и деликатесите, с които Дженър е глезила гостите си, както и множеството балони, изсипани в коридора пред стаята ѝ.

Кайли нае яхта за милиарди за рождения си ден

Травис Скот, който обсипа с цветя приятелката си няколко дни преди рождения ѝ ден, е избрал за подарък масивно колие. Бижуто, което краси врата на Кайли, е пълно със скъпоценни камъни. То е с огромна устна – копие на логото на марката „Kylie Cosmetics“.

Дизайнерът Оскар де ла Рента поздрави доведената сестра на Ким Кардашян по случай рождения ден като написа: „Красивата рожденичка. Кайли Дженър избра да бъде с наша рокля от #есен2019 г.“.

За пореден път: Травис Скот обсипа Кайли с цветя

По-късно Дженър качи още снимки от своето празненство, както и кадри от почивката си на яхтата. На част от тях тя позира с дъщеричката си Сторми, като двете са с еднакви тоалети.

Изненади имаше и за клиентите на младата майка. Тя пусна специална лимитирана серия козметика, която бе изкупена само за няколко часа.

Още снимки от круиза на Кайли Дженър вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари