IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново разрив: Меган и Хари няма да делят покрив с Уилям и Кейт в Шотландия

20 август 2019 11 00

Кралицата ги е поканила на почивка, но...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всяка година кралицата на Великобритания заминава за дома си в Шотландия за да избяга поне за известно време от светлините на прожекторите. Там тя кани членове на кралското семейство да се присъединят към нея и принц Филип по време на почивката им.

Но този път Елизабет Втора няма да успее да събере херцозите на Кеймбридж и Съсекс заедно. Оказва се, че докато са там, Меган, Хари и синът им Арчи, в къщата няма да стъпят принц Уилям с Кейт и децата – Джордж, Шарлота и Луи.

Според изданието The Sun, позоваващо се на кралски коментатори, въпреки че в имението има място за всички, двете семейства не искат да спят под един покрив.

Причините могат да се дължат на струпаното напрежение между Меган и Кейт, породено от няколко ситуации. Едната е от времето на кръщенето на принцеса Шарлота, когато Меган не се съобразила с изискванията за тоалет на Кейт.

А другата случка е от изказването на някогашната актриса, че не се снимала на корицата на септемврийското издание на Vogue, за да не привлича погледи. В същото време Кейт се е снимала в доста престижни издания.

Другата причина, която се спряга като повод за разрив между двете семейства е обявата на Меган и Хари, че не искат да имат повече от две деца, тъй като искат да се грижат за планетата.

Затова пък, както знаем Уилям и Кейт имат вече три и подобно изказване изобщо не им се е понравило.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Попова ( преди 4 години )