IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата се ожени

20 август 2019 07 00

Актьорът и бивш кечист каза „Да“ на дългогодишната си приятелка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дуейн Джонсън, известен още като Скалата, най-накрая мина под венчилото с приятелката си Лорън Хашиян. 47-годишният актьор сподели с феновете си в Инстаграм щастливата новина и публикува снимки от събитието. „Казахме "Да“. 18 август 2019, Хавай“, пише под фотосите бившият кечист.

За щастливото събитие, младоженецът избра да не е в традиционния черен костюм, а вместо това заложи на бял панталон и бяла риза, а на врата му висеше хавайски гердан. 34-годишната му булка пък беше облечена в красива дантелена рокля.

Това е втори брак за Джонсън, като преди това той беше женен за филмовия продуцент Дани Гарсия. Двамата се разделят през 2007-а след 10 години съвместен живот, от който имат дъщеря – Симон. Скоро тя също имаше повод да черпи, тъй като навърши 18 години.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on Aug 19, 2019 at 3:27am PDT

 

 

Със сегашната си съпруга, актьорът и кечист има още две дъщери – Джасмин на 3 и Тиа на 1 година. И двамата не пропускат да споделят снимки на двете момиченца в интернет, което води след себе си хиляди коментари и харесвания.

В момента Скалата се подвизава и на големия екран, като в кината тече новият му филм „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Лентата се радва на невероятен успех и бързо оглави боксофис класациите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари