IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли избраха място за сватбата

23 август 2019 11 30

Двамата решиха да направят още една церемония

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин-Бийбър ще минат под олтара за втори път. Двамата се венчаха през септемрви миналата година на тайна церемония. Те потвърдиха новината месеци след това, но обещаха, че ще направят още една церемония, на която ще присъстват приятели и роднини. 

През последните месеци, фенове не спираха да спекулират къде и кога точно ще се състои второто щастливо събитие, но от устата на Хейли и Джъстин не излизаше дори и най-малкият детайл. Сега се появи първата, но и една от най-важните подробности около сватбата - мястото на церемонията. 

Според източник, който е говорил пред E!News, звездната двойка е избрала хотел в Северна Каролина, където да поканят най-близките си хора. "Те обичат тази верига хотели, посетиха мястото и веднага се влюбиха в него и околността", споделя източникът. 

Джъстин

Снимка: Justin Bieber/Instagram

Някои фенове решиха, че това може да не е окончателното решение, тъй като Джъстин и Хейли много пъти променяха мнението си. Но близък до двойката твърди, че всичко вече е готово и дори поканите са били разпратени до избраните гости. 

Готови с най-важния детайл от сватбата, двамата няма търпение за бъдещето. "Обратното броене започна и те не могат да чакат", твърдят близки. Плановете за цермонията бяха спрени през януари, когато Джъстин и Хейли купиха първия си дом заедно.

Джъстин

Снимка: Justin Bieber/Instagram

Още повече, че тогава и двамата бяха заети с работни ангажименти. Хейли работи усърдно над кариерата си в модата, а съпругът й прекарваше доста време в звукозаписното студио. 

Джъстин

Снимка: Justin Bieber/Instagram

Сега обаче двойката е готова за втората си сватба и феновете нямат търпение за датата и снимки от събитието. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари